Duurzaamheid - Natuur

De christelijke natuurbeweging A Rocha Nederland.

Vanuit ons geloof zetten we ons in voor de schepping.

Dat doen we graag zo aanstekelijk mogelijk: iedereen kan met ons de natuur ontdekken en beschermen.

Download
Op zaterdag 25 september weer aan de slag op de Ginkelse heide.
Op zaterdag 25 september gaan wij, leden van diverse Edese kerken, weer aan de slag op de Ginkelse heide.
(7) Zaterdagmiddag 25 september 2021, we
Adobe Acrobat document 253.8 KB

Download
04-07-2020 >> Excursie / rondleiding bij boerderij De Kreel. Eén van de mooiste landbouwenclaves in de regio
De landbouwenclave is een heel bijzondere plek. Het is een lager gelegen, natte plek, waar ook de Renkumse Beek ontspringt.
De Ginkel is door deze natte omstandigheden van oudsher in gebruik als landbouwgebied. Maar ook de bodem en de flora en fauna maken dit gebied uniek.
Wandeling AROCHA d.d. 4-7-20 (de Kreel).
Adobe Acrobat document 420.1 KB

Download
Werkmiddagen op de Edese heide.
Christelijke natuurbescherming organisatie A Rocha Ede organiseert weer een werkmiddag op de Ginkelse Heide. Samen met mensen uit andere kerken en gemeenten in Ede werken in/aan de mooie Edese natuur.
(4) Zaterdagmiddag 22 februari a.s. Werk
Adobe Acrobat document 513.5 KB
Download
A Rocha (Christelijke Natuurbeschermingsorganisatie)
A Rocha is een christelijke beweging die
Adobe Acrobat document 492.4 KB

A Rocha is een christelijke beweging die zich inzet voor natuurbescherming.

We werken wereldwijd aan kleinschalige projecten.

A Rocha heeft ook een werkgroep in Ede-Bennekom

Download
Natuurvrijwilligers A-Rocha Ede-Bennekom actief (Gelderlander 14-01-2019)
BENNEKOM - Koud en nat is het zaterdag 12-01-2019 en nauwelijks een hond in het bos. Maar de natuurvrijwilligers van A Rocha uit Bennekom laten zich niet kisten. Hup de regenjassen en stevige laarzen aan en er wordt gewoon gekapt en gezaagd tijdens de werkmiddag op het Bennekomse heitje.
Natuurvrijwilligers A-Rocha Bennekom (20
Adobe Acrobat document 1.3 MB